google+ facebook linkedin twitter rss
Publicitate lift | Reclama lift | Promovare indoor

consultantaConsultanta oferita acopera stabilirea oportunitatii de promovare a companiei in lift si potentialul acestui mediu de promovare pentru afacere, targetarea campaniei prin selectarea  corecta a ariei de acoperire in functie de tipul companiei promovate (locala, nationala, etc.), pe scurt realizarea mediaplan-ului. Consultantul BBO Media  poate  intreprinde activitati rapide de cercetare pentru alegerea produsului/serviciului vedeta care va fi centrul campaniei cu scopul de a capta atentia consumatorului si de a-l determina sa efectueze achizitia, devenind astfel client.

 

creatieCreatia. Departamentul de creatie al BBO Media poate realiza grafica posterului ce  va fi afisat in lift pe perioada campaniei si prezinta clientului cateva variante. In urma consultarii cu clientul se alege varianta de lucru a posterului si i se aduc modificari, ajustari pentru satisfacerea cerintelor clientului si obtinerea versiunii finale. Si, cum la BBO Media apreciem creativitatea, considerand ca acesta este elementul cheie al unei reclame, oferim posibilitatea furnizarii de catre client a graficii, urmand ca noi sa efectuam pasii urmatori: productia, montarea si mentenanta ramelor instalate in lifturi.

 

productieProductia, imprimarea posterelor cu imaginea finala a reclamei – pe intelesul tuturor, este asigurata de BBO Media folosind echipamente performante de tipar digital pentru asigurarea fidelitatii paletei de culori si a timpului scurt de executie. Un alt avantaj major al tiparului digital este posibilitatea personalizarii fiecarui poster in parte prin inserarea unui cod promotional unic pentru fiecare lift in parte ce va permite analiza amanuntita a rezultatelor campaniei publicitare. Posterele a caror productie este asigurata de BBO Media sunt furnizate in mod gratuit in limita a un poster lunar.

 

montareMontarea posterului in rama instalata in lift este executata exclusiv de personalul BBO Media la inceputul campaniei, in maxim 3 zile lucratoare fara perceperea de comisioane suplimentare. In cazul in care se opteaza pentru inserarea de coduri promotionale unice pentru fiecare lift, echipa tehnica va intocmi un raport suplimentar ce va cuprinde localizarea acestora. Ca si productia, montarea este asigurata in mod gratuit o singura data lunar. Operatiunea de demontare survine fie la incheierea campaniei, fie la schimbarea reclamei si presupune indepartarea posterului si reciclarea acestuia.

 

mentenantaMentenanta panourilor publicitare instalate in lift este o operatiune care se desfasoara in mod continuu si este compusa din inspectia fiecarei locatii in parte, evidentierea deteriorarilor (daca exista) si remedierea lor. Vandalizarea spatiilor publicitare din lift este redusa si imbraca diverse forme de la mazgalirea foliei de protectie la zgarierea acesteia si mergand pana la distrugerea/furtul ramei ce gazduieste afisul publicitar. Incidenta deteriorarilor este diferita in functie de tipul ei, pornind de la 5% lunar in cazul deteriorarilor usoare (mazgalire, zgariere) si ajungand la mai putin de 1% pentru distrugere totala/furt.

plotare