google+ facebook linkedin twitter rss
Publicitate lift | Reclama lift | Promovare indoor

Cine isi face reclama in lift?

Oare afacerea mea poate fi promovata in lift sau doar se incearca a mi se vinde un serviciu in virtutea comisionului incasat?” se intreaba adeseori beneficiarul, imi va aduce rezultatele preconizate, imi aduce un plusĀ  de imagine, de notorietate si, nu in ultimul rand, de clienti ? sunt urmatoarele intrebari care iau nastere in cadrul procesului decizional.

Magazin de cartierO foarte mare parte a companiilor pot avea campanii publicitare in lift de succes datorita caracteristicilor unice ale acestui mediu de promovare: un spatiu in care consumatorul este captiv si fortat de plictiseala sa urmareasca in liniste, fara interventia vreunui factor disturbator mesajul publicitar afisat in lift.

In functie de amplasarea lifturilor (in cladiri rezidentiale, in cladiri de birouri, in centre comerciale – malluri) se stabileste si tipul de afacere ce va fi promovata, criteriul decizional fiind destinatarul final al produselor/serviciilor promovate. Daca este vorba de bunuri de larg consum sau servicii prestate populatiei cea mai buna optiune este promovarea in lifturile situate in cladirile rezidentiala, in imediata vecinatate a locuintei, adica acolo unde sunt necesare. In cazul serviciilor prestate catre alte companii (contabilitate, servicii in domeniul IT, servicii de paza, etc.) spatiul potrivit de amplasare a reclamelor este compus din lifturile situate in cladirile de birouri.

Deci fie ca te adresezi direct persoanelor fizice, fie ca te adresezi companiilor prin produsele si serviciile oferite iti poti face publicitate in lift, cu conditia sa alegi liftul potrivit.

 

plotare