google+ facebook linkedin twitter rss
Publicitate lift | Reclama lift | Promovare indoor

Beneficiile Asociatiilor de Proprietari

Reducerea vandalismului

Publicitatea in lift reduce costurile de intretinere a ascensoarele deoarece reclamele atrag atentia pasagerilor, ii scutesc de plictiseala si le ofera ceva la care se pot concentra reducand comportamentul distructiv. Totusi cei care sunt porniti sa distruga vor avea ca tinta dispozitivul de afisare in sine si nu liftul.

Sursa de venitbani

Asociatia de Proprietari primeste o chirie in functie de marimea si pozitia blocului, adica de numarul de lifturi pe care le detine si localizarea cladirii in Bucuresti. Platile chiriei catre Asociatie au loc in conformitate cu contractul semnat cu Agentia, la intervale regulate.

Imbunatatirea aspectului

In cazul in care nu este recent iesit din reparatia capitala ce a avut ca scop si refacerea cabinei  liftul poarta urmele trecerii oamenilor prin el, mai ales a tinerilor. Instalarea unei rame estetice de aluminiu acopera zgarieturile si alte urme preexistente in cabina liftului, iar design-ul posterului aduce o „pata de culoare”.

Scaderea volumului flyerelor

O companie promovata in lift reprezinta un distribuitor de materiale publicitare in cutia de scrisori mai putin pentru blocul dvs., reducand cantitatea de hartie imprastiata pe culoarele blocului. De remarcat si aspectul ecologic, pentru ca un poster format A3 va inlocui cel putin 50-60 flyere lunar pentru o scara de bloc, iar raportat la o campanie de sute de locatii va salva copaci.

plotare