google+ facebook linkedin twitter rss
Publicitate lift | Reclama lift | Promovare indoor

Go online for FREE !

Publicitatea evolueaza. Aceasta este o certitudine, nu o tema de dezbatere. Nu este suficient sa te faci cunoscut numai prin metodele traditionale, cum sunt flyerele (noi nu agreem mizeria) sau publicitatea in lift, ci trebuie ajuns si al utilizatorii internetului, prin metode specifice internet marketingului.

Ca de obicei, BBO Media vine in intampinarea nevoilor dvs. printr-o oferta nemaintalnita pana acum: promovarea online gratuita. Metodele de promocvare online oferite variaza in functie de pachetul de publicitate in lift ales, mergand de la Google Maps, la pagina de Facebook, design website si publicitate Google Adwords gratuita in valoare de 250 lei. Anumite servicii sunt in stoc limitat (de ex. cupoanele de publicitate Google Adwords), motiv pentru care va recomandam completarea formularului de contact pentru a verifica disponibilitatea acestora.

Aceasta oferta poate fi cumulata cu alte oferte aflate in perioada de valabilitatea pentru a beneficia la maxim de avantajele puse la dispozitia promovarii dvs. eficiente de catre agentia BBO Media.

plotare